“De gelukkigste mens is hij die andere mensen gelukkig maakt”   DIDEROT (Franse schrijver en filosoof: 1713-1784)

“De gelukkigste mens is hij die andere mensen gelukkig maakt”
DIDEROT (Franse schrijver en filosoof: 1713-1784)

Mijn verhaal

Mijn naam is Karen Bonne, 31 jaar, en samen met m’n echtgenoot en twee dochtertjes woonachtig te Sinaai.
Al sinds mijn hogeschool-studies, waar ik toegepaste psychologie studeerde, ben ik gefascineerd door de werking van het menselijk brein.

Wanneer ik jaren geleden zelf werd gekweld door ernstige angstaanvallen ben ik overal gaan zoeken naar antwoorden op mijn vragen en een allesomvattende oplossing voor mijn paniekstoornis. Na vele teleurstellingen, ben ik terecht gekomen bij een hypnose therapeut die me slechts in enkele sessies van mijn probleem afhielp. Een probleem waar ik intussen 3 jaren lang mee worstelde. En zo vond ik de weg naar de wereld van hypnose.

Op mijn zoektocht heb ik heel wat mensen ontmoet die allemaal een verschillend vraagstuk hadden op te lossen. Dit is nu net mijn motivatie, andere mensen blijvend van hun probleem afhelpen.

Als gediplomeerd hypnosetherapeute begeleid ik mijn cliënten bij het oplossen van allerlei klachten. Ik ga hierbij doelgericht via het onderbewustzijn op zoek naar de oorzaak van het probleem en pak dit door middel van suggesties doelgericht aan met blijvend resultaat.

De sleutel tot de oplossing voor jouw probleem ligt binnen handbereik in je onderbewustzijn. Graag begeleid ik jou om je puzzel te ontrafelen.